DEYSE entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure de la companyia o una estràtegia dissenyada de responsabilitat social, sino com alguna cosa inherent al seu origen, la seva organització i desenvolupament. A partir d’aquí la companyia estructura el seu compromís en dos nivells d’actuació: el medi ambient i les persones. Ambdòs espais d’actuació estàn íntimament vinculats a la naturalesa de la companyia, basant-se en el sentit comú i la sostenibilitat del seu negoci.

compromís d'integració

Participem activament amb Entitats del Tercer Sector, Serveis Municipals i Entitats de caire privat que possibiliten, en coordinació amb els nostres propòsits d’Inserció, la Gestió de la Diversitat de la nostra plantilla.

Compromís amb l’entorn

Compromís amb l’entorn

Les actuacions de Deyse es dirigeixen a la reducció del consum energètic tant propi com dels seus clients, ajudant a reduïr les emissions de CO2 a l’atmosfera, i sensibilitzar a la societat sobre diferents aspectes mediambientals a través de campanyes dirigides a tercers, amb l’objectiu de fer un consum responsable.

Compromís amb les persones

Compromís amb les persones

L'objectiu és promoure el manteniment de l’ocupació així com fomentar la igualtat d’oportunitats a través de la integració de persones amb dificultats d’accés a la feina.

Entitats amb les que col·laborem

Incorpora de La Caixa
Càritas
Fundació MAP
US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí