Les oficines, com qualsevol espai de convivència de múltiples persones, exigeixen un nivell de neteja i higiene màxim. Deyse és reconeguda per la seva àmplia experiència en la neteja d'edificis d'oficines i seus corporatives. A Deyse som especialistes en el servei de neteja de grans centres d'oficines.

Deyse compta amb un equip de treball amb un elevat nivell tècnic compost per tècnics de qualitat, caps de serveis i gestors amb àmplia experiència en aquest sector, que ens permet oferir als nostres clients una neteja especialitzada.

El nostre objectiu és aconseguir que el nostre client pugui despreocupar-se totalment de la neteja de les seves oficines i optimitzar rendiments i temps.

Al llarg d'aquests anys hem desenvolupat mètodes de treball i sistemes de neteja propis adequats a la neteja d'espais d'oficines. El nostre sistema propi "Deyse Cleaning Excellence" ens permet aconseguir reduir fins a un 40% el temps que els netejadors empren i, el que és més important, obtenir RESULTATS ÒPTIMS I SENSE DISMINUIR LA QUALITAT DEL SERVEI. Tot això s'aconsegueix mitjançant la nostra metodologia de treball.

  • Desenvolupament d'un pla específic de neteja de les seves instal·lacions a través d'un estudi previ on es tindran en compte aspectes com els horaris, ocupació de l'oficina, tipus de local, i sobretot intentarem que el servei de neteja de l'oficina afecti el mínim a la productivitat de la plantilla de la mateixa.
  • Reporting mensual del servei
  • Exigent pla de controls de qualitat periòdics
  • Sistema propi de neteja "Deyse Cleaning Excellence" amb tècniques i mètodes específics per a la neteja d'oficines que optimitzen temps de neteja
  • Aplicació de tractaments de neteja preventius i protectors per complementar el servei de neteja correctiva
  • Mecanització del procés de neteja

El resultat són oficines amb un ambient net i un clima de treball més sa a un òptim preu i sense excés de recursos humans.

edificis singulars

edificis dispersos

L'assessorem sense compromís

Si vol que li ampliem la informació sobre qualsevol dels nostres serveis no dubti en contactar amb nosaltres i l'assessorarem personalment sense compromís.

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí