Fem servir mètodes propis i protocols de desinfecció combinats amb sistemes innovadors de neteja, controls exhaustius de qualitat, productes específics i maquinària d'última generació imprescindibles per oferir màxima qualitat i aconseguir el nostre objectiu final.

  • Higienització de les saunes i zones d'aigua
  • Inclusió de robots neteja-fons dins dels plans de treball
  • Controls microbiològics
  • Gestió de la neteja dels vasos de compensació de les piscines

A Deyse considerem la higiene d'un centre esportiu com el requisit principal: una mala desinfecció pot originar greus problemes a nivell microbiològic i es pot estendre al personal usuari i treballador del centre.

Higiene i desinfecció en les instal·lacions esportives

Deyse és reconeguda per la seva àmplia experiència dins del sector de neteja d'instal·lacions esportives essent una de les principals proveïdores de serveis de neteja per a aquest tipus d'instal·lacions.

A Deyse considerem la higiene d'un centre esportiu com el requisit principal: la manca d'això, és a dir, una mala desinfecció, pot originar greus problemes a nivell microbiològic i es pot estendre al personal usuari i treballador del centre.

Mètodes específics per instal·lacions esportives

Deyse aplica mètodes i procediments específics per a centres esportius atenent als punts de referència que el Departament de Sanitat valora durant les seves inspeccions.

Dotem de personal amb experiència i grans professionals del sector, realitzem cursos de formació específics, tenim una organització adaptable a les necessitats del client, i un servei de supervisió i control únic entre les nostres empreses competidores.

L'assessorem sense compromís

Si vol que li ampliem la informació sobre qualsevol dels nostres serveis no dubti en contactar amb nosaltres i l'assessorarem personalment sense compromís.

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí