presentació

Deyse és el resultat de més de 37 anys d'especialització en el sector de la NETEJA professional, l'àmplia experiència, qualificació i factor humà del nostre personal acrediten la màxima qualitat en els nostres serveis, sigui quin sigui el grau d'especialització sol·licitat.

Deyse està a l'avantguarda en la implantació de nous sistemes i tecnologies de neteja, present en tots els sectors d'activitat i amb divisions pròpies en els àmbits més especialitzats (Farmacèutics, Alimentaris, Sanitaris i Industrials).

el nostre objectiu és garantir l'excel·lència al mínim cost per als nostres clients. Més de 600 clients han dipositat la seva confiança amb Deyse.

El nostre esforç per oferir la màxima qualitat en els nostres serveis i la satisfacció de les necessitats dels nostres clients ens ha portat a constituir-nos com una empresa de gestió integral. (Jardineria, Restauració, Serveis Auxiliars, Manteniment, DDD).

A través d'un nou model d'integració de serveis, ajudem als nostres clients a reduir i flexibilitzar, de manera sostinguda, el cost dels serveis mantenint un sol interlocutor.

perquè deyse

Eficiència en costos

El nostre valor afegit resideix en el nostre model de gestió de serveis propi, aplicant reenginyeria de processos i avaluant contínuament els nostres serveis. Dotant de sistemes tecnològics innovadors aconseguim implementar reduccions de costos el primer any entre el 10% i 15%.

Cultura de servei orientada al client

La nostra cultura de servei es fonamenta en el coneixement del client, la proximitat, la flexibilitat i la transparència. Busquem relacions a llarg termini sustentades en la confiança mútua. A través del nostre departament de qualitat mesurem permanentment el grau de satisfacció dels nostres clients.

Informació i transparència

Permetem als nostres clients l'accés a tota la informació dels seus serveis mantenint una relació oberta i transparent amb la finalitat d'introduir millores contínues en els serveis que proveïm i oferint solucions a qualsevol necessitat que tinguin.

Integració de serveis

Deyse ha desenvolupat una innovadora i única aproximació al concepte d'integració de serveis amb la creació d'una model propi de Gestió Integral de Serveis, que s'executa a través de la realització de serveis de manera directa o a través de les empreses col·laboradores oferint un interlocutor únic.

Compromís amb la Innovació

El nostre compromís amb la innovació ens ha portat a desenvolupar un model de gestió propi de serveis de neteja "Deyse Cleaning Excellence" i de gestió integral "Deyse Facility Services" amb el propòsit d'optimitzar els costos dels nostres clients. Hem desenvolupat sistemes de gestió de la informació que ens permeten informar en temps real als nostres gestors i als nostres clients.

Empresa socialment responsable

Deyse assumeix l'objectiu d'actuar davant dels problemes del territori com correspon a una de les principals empreses del seu entorn. Deyse es compromet a retornar a la societat una part del que aquesta li concedeix i desenvolupa polítiques actives d'inserció del personal més vulnerable (Discapacitats, víctimes de violència de gènere i altres procedents de col·lectius en risc d'exclusió social).

.CAT Projecte empresarial català
.CAT

Deyse és l'empresa de Gestió de Serveis Integrals especialitzada en el Mercat Privat pertanyent al grup CLECE, dedicada a la prestació d'aquests serveis a la zona de Catalunya. Portava gairebé 40 anys present en aquest territori, però és al 2012 quan es constitueix com una entitat de gestió integral de serveis especialitzada en el mercat privat desenvolupant un projecte innovador, aportant un servei de màxima qualitat i que, paral·lelament, contribueixi al desenvolupament de la societat catalana, en la qual reverteixin els fruits de la seva activitat.

els nostres facility services en profunditat

Neteja i DDD

Neteja i DDD
Reducció de cost en neteja

10 i 15%

Restauració

Restauració
Reducció de cost de restauració

10%

Outsourcing

Outsourcing
Reducció de cost operatiu

15%

Serv. auxiliars i seguretat

Serveis auxiliars i seguretat
Flexibilitat i estalvi en el cost de personal

15%

Manteniment i serv. energètics

Manteniment i serveis energètics
Estalvis energètic en clients

10 i 20%

Jardineria

Jardineria
Reducció de costos en jardineria

10%

empreses que confien en nosaltres

US DE COOKIES. A Deyse utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i per motius funcionals i estadístics. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí